Uddannelse og support

|

Uddannelse

DubLi Network har gjort det nemt for dig som Ambassadør med sit færdige forretningskoncept. Men succes kommer ikke af sig selv: Der skal uddannelse til. Derfor tilbyder DubLi Network dig et komplet uddannelses program, der gør det nemt for dig at komme godt i gang og udbygge din forretning, så du derved opnår dine personlige mål.

Som ambassadør for DubLi Network bliver du trænet med let forståelige træningsmaterialer, som bl.a. vil hjælpe dig til at prioritere dine mål og arbejde lidt med dig selv og uanset hvilken baggrund du har, vil du få stor glæde ud af det.

Derudover tilbyder DubLi Network også løbende en række nationale og internationale events, der supplerer din uddannelse og træning. På disse events er det også en perfekt mulighed for dig til at stifte bekendtskab med andre succesrige ambassadører og derved høste af deres erfaring og tage ved lære af dem.

Den fornemste opgave for DubLi Network er at opbygge og hjælpe ambassadørerne, for deres succes er vores succes. Dette er den største forskel fra normal virksomhed, hvor man her altid er overladt til sig selv, hvorimod i din DubLi Network forretning er der altid hjælp at hente og du vil aldrig stå alene.



Support

I DubLi Network arbejder vi ud fra princippet:

HJÆLP ANDRE MED AT FÅ SUCCES - PÅ DEN MÅDE FÅR DU SELV SUCCES.

Det betyder for dig, at du i modsætning til almindelige former for selvstændig virksomhed, aldrig står alene i DubLi Network og altid vil kunne hente hjælp fra din sponser eller en anden af dine uplines.


For at din forretning kommer til at stå på et sikkert fundament, kræver det dog at du husker at formidle din viden og erfaring videre til dine nye forretningspartnere, så de også arbejder på den rigtige måde.

0 kommentarer: