Kort om DubLi.com

|

Vil du spare penge på dine indkøb
når du handler på nettet?
Så bliv gratis medlem på den internationale handelsportal,
som er en fordel for både køber og sælger..


WORLDWIDE TRADING! - Dette er hele DubLis grundstamme, og essensen som grundlæggerne har formet virksomheden efter. Grundlæggerne af firmaet er alle erfarne og respekterede forretningsfolk, der gennem deres store erfaring inden for IT, salg og marketing, har ført DubLi frem til hvor den er i dag. Ved at kombinere en fælles vision og en fokuseret markedsføringsstrategi, er det selve grundidéen at skabe verdens første globale handelsportal, som giver købere og sælgere mulighed for at handle på tværs af sprog og landegrænser.

DubLi giver derfor køber og sælger mulighed for både at handle lokalt såvel som globalt. Dermed sætter DubLi nye standarder for e-handel verden over!

Hos DubLi har vi lagt vægt på at skabe et både overskueligt, brugervenligt, fleksibelt og funktionelt handelsforum, og dermed skabt de bedste rammer for både køber og sælger.

DubLis mange funktioner og værktøjer giver dig som sælger uendelige muligheder for at erobre et enormt marked, afprøve nye kundegrupper og øge dit salg. Som køber på DubLi har vi ganske enkelt gjort det let for dig at overskue dine handler. Du har mulighed for hurtigt at kunne søge i et væld af varer og udbud, både lokalt og globalt.



DubLi følger med udviklingen!
Hos et så stort fortagende som DubLi er det absolut nødvendigt, at vi lægger vægt på at være i konstant udvikling. Vi ønsker at være den handelsportal, der sikrer de bedste muligheder for den store variation af købere og sælgere, som et globalt marked byder. Det kan vi kun ved hele tiden at være på forkant og holde os ajour med udviklingen både på verdensmarkedet og i den stærkt stigende e-handel.

På basis af den viden videreudvikler vi hele tiden både brugervenligheden, salgsfremmende fornyelser og lettilgængelige redskaber, der skal gøre al handel enkel hos DubLi. Vi arbejder kort sagt for løbende at tilpasse os nøjagtigt de salgs- og købebehov vore brugere må have, og sågar tilbyde muligheder der ligger et par skridt fremme.

DubLi blev grundlagt i 2003 og er en ung, dynamisk, ekspansiv og succesorienteret virksomhed. Hovedkontoret ligger i USA, og marketing og supportcentre i Europa og Asien. Det betyder at også selve DubLi koncernen internt er et globalt anliggende.

0 kommentarer: