sign op nu!

|

Join now! - Spar penge, tjen point, tjen penge..

Spar penge
..når du køber de gode tilbud der er til salg på Auktion og Markedsplads.
(Portalen åbner 19 Oktober 2006).

Bliv gratis medlem og tjen point når du anbefaler nyt medlem
(Gælder fra opstart af den nye DubLi-portal. I øjeblikket er beta-versionen åben - dog kun med login.)

Som medlem får du straks mulighed for at gå ind på "din egen side" på DubLi-extra og se hvor mange point du har optjent og hvilke produkter du kan "købe".

Når du som aktivt medlem på DubLi, anbefaler et nyt medlem sker der følgende:

Lige så snart det nye medlem har foretaget et køb på DubLi.com, bliver det registreret på Dubli-extra og der bliver indsat 100 DubLi-point på din konto.

Når du anbefaler 10 nye aktive medlemmer, ja så sættes der 1000 point ind på din konto.

Eksempel: Anbefaler du 38 medlemmer er det 3800 point og for dét kan du komme tur/retur til New York inc. hotelophold.

Lyder det ikke attraktivt?

Bliv gratis medlem ved at klikke her..

Tjen penge - bliv ambassadør
Når du som Ambassadør (Repræsentant) hjælper med udbygningen af DubLi-portalen med nye Shops og nye Ambassadører, er der flere muligheder for at hente en ekstra indtægt/provision, som du får udbetalt af DubLi.com, (du skal altså ikke være registreret som firma).

Da der er flere muligheder for indtægt, vil det være for omfattende at beskrive her, så vi har valgt at indkalde interesserede til et info-møde, hvor forretningsmuligheden bliver gennemgået, så du har et grundlag for at beslutte om det er en forretning du vil høre mere om, inden du kommer på opstartstræning.

Der er ingen krav til tidlige job/erhverv, da vi har et omfattende træningsprogram, hvor du vil lære alt om, hvordan du udbygger din egen forretning.
Du kan sagtens starte din forretning i fritiden.

HUSK: Vi sælger ikke produkter, men giver kunderne mulighed for at spare penge på de produkter de i forvejen bruger. Og så bliver de leveret lige til døren. Vi dansker er ved at lære det.

Bliv ambassadør ved at klikke her..

Bemærk at du skal bruge din sponsors DubLi Network ID nummer for at kunne gennemføreprocessen. -Din sponsors DubLi Network ID nummer skal udfyldes i feltet: "Sponsor's ID number *" - Nummeret er 8199348.

0 kommentarer: