DubLi Worldwide Trading

|

Stifterne af firmaet er alle erfarne og respekterede forretningsfolk, som – via deres store erfaring med IT, salg og markedsføring – har bragt DubLi til, hvor det er i dag. Ved at kombinere en fælles vision og en fokuseret marketingstrategi er det lykkedes DubLi at blive en væsentlig spiller på det voksende Internet og direkte salg marked.

DubLi Auktioner
DubLi tilbyder tre varianter af DubLi auktioner. Fælles for mulighederne er, at brugere betaler for at afgive bud. DubLi auktioner kombinerer ønsket om at gøre en god handel og at nyde spændingen ved at deltage i en auktion.

Produkter til auktionerne vil være specielt udvalgte produkter til mænd og kvinder, elektronik, biler, ejendomme, rejser, ”en middag med en kendis” osv. DubLi auktioner appellerer til ønsket om at vinde, ærgrelsen mod at tabe og det at gøre en god handel. Bud betales med Credits, som skal købes og betales enten med kreditkort eller ved bankoverførsel, før man kan byde.

Brugervenligheden medvirker til at give en god feedback. Videoklip anvendes for at guide og instruere brugerne.




DubLi's Auktionstyper

1.Xpress: Mange produkter vil vises samtidigt, og de er inddelt i brugervenlige kategorier. Ved auktionsstart vil prisen blive fastsat til vejledende udsalgspris. For at få vist den øjeblikkelige pris skal brugeren afgive et bud, som vil vise brugeren den aktuelle pris. For hvert bud reduceres prisen med 20 Euro cent. En bruger kan på et hvilket som helst tidspunkt beslutte sig for at købe, når brugeren synes, at prisen er rigtig.



2.Zer0,-: Når en auktion starter, sættes prisen til vejledende udsalgspris. Brugerne skal afgive bud for at se den aktuelle pris. Prisen reduceres med 20 Euro cent for hvert afgivet bud. Auktionen slutter, når den sidste byder når en pris på nul.


3.Unique bid: Brugere afgiver bud med en pris, som de er villige til at betale for et produkt eller en ydelse. Målet er, at brugeren skal finde frem til det laveste og samtidigt laveste, unikke bud. Ved afslutning af auktionen er det denne kombination, som vil være det vindende bud. Brugerne bliver kontinuerligt informeret under vejs, om de har det laveste, unikke bud eller ej.



Få din egen webshop

DubLi tilbyder en brugervenlig, køreklar Professionel Shop for semi-professionelle og professionelle sælgere til en meget konkurrencedygtig pris. I løbet af få minutter kan en sælger opbygge og uploade sin egen shop. DubLi tilbyder et antal shop designs, så sælgere kan maksimere påvirkningen af deres målgruppe. Potentielle købere kan se alle produkter fra en sælger på et og samme sted, hvorved sælgeren kan øge salget til den enkelte kunde. DubLi giver mulighed for, at shops har deres eget unikke domænenavn, og herved kan produkterne også tilbydes uden for DubLi universet.



Avancerede webshops

Sælgere vil have adgang til statistiske data, fx et detaljeret overblik over besøgende, salg samt kundesporing. Herved kan de optimere deres produktsortiment samt styre omkostningerne. Listing af produkter i en shop er gratis.

Enhver kunde kan registrere sig gratis. De skal alene betale for de produkter og ydelser, de vælger at købe.



DubLi Shopping

I Shopping mall vises millioner af produkter og services, som kan fremfindes ved at bruge vores prissammenligningsservice. Produkter er kategoriserede, så de er lette at finde, og med mange produkter i hver kategori kan brugerne gøre gode handler.

Vores Shopping mall er etableret i samarbejde med en af de største prissammenligningsselskaber. Regler for sælgere er meget restriktive i Shopping mall, som betyder, at brugerne kan være trygge ved at handle i et sikkert miljø.



DubLi en lovende fremtid

For en virksomhed af DubLis størrelse er det meget vigtigt, at vi fokuserer på at bevæge os fremad. Vi ønsker at være den auktionsportal, som tilbyder de bedste muligheder for en bred kreds af brugere og sælgere på det globale marked. Vi kan kun få succes med det ved at være på forkant af udviklingen, både på verdensmarkedet som på den hastigt voksende e-handelssektor.

Med udgangspunkt i den erkendelse forbedrer vi konstant brugervenlighed, salgsfremmende initiativer og let tilgængelige værktøjer, som gør det nemt at anvende DubLi. Alt i alt, vi arbejder konstant med at tilpasse vores virksomhed til vore køberes og sælgeres behov, og endvidere med funktioner som ligger lidt ude i fremtiden.

0 kommentarer: