Forretningsmuligheden

|

Generelt
De fleste mennesker i dag går med drømmen om at starte egen forretning. Problemet er bare at det at starte egen virksomhed ofte er forbundet med stor risiko og investering. Går du konkurs og bliver nød til at lukke din forretning, vil du ofte havne i en kæmpe gæld og de færreste får chancen for at prøve igen.

Forestil dig en mulighed hvor du kunne starte din egen internationale forretning, uden at skulle tænke på told, fragt, valutakonvertering og andre af bryderierne ved international forretning.


En virksomhed hvor risici som:

Stort kapitalindskud
Store faste udgifter
80 timers arbejdsuge
Begrænset indtægtspotentiale
Begrænset kundegrundlag
Usikkerhed og uvidenhed


Var sorteret væk og i stedet byttet ud med:

Lavt kapitalindskud
Ingen store faste udgifter
Risiko fri forretning der kan køres som bibeskæftigelse
Ubegrænset indtægtspotentiale
Ubegrænset kundegrundlag
Ubegrænset træning og support i din forretnings levetid


Dette er faktisk "hvor godt det end lyder" præcis hvad DubLi Network tilbyder dig.

Bliv ambassadørDubLi Network tilbyder dig et færdigt forretningskoncept, en enestående mulighed for at blive Ambassadør for DubLis nye globale Internet handelsportal. En Ambassadør position som giver dig mulighed for at markedsføre DubLi i hele verden og derved blive en del af verdens største og hurtigst voksende industri nemlig E-handel. Et marked som vi kun har set toppen af isbjerget af, derfor kan man med rette kalde Ambassadør muligheden "den perfekte forretning".

Et færdigt koncept at bygge påSom Ambassadør for DubLi Network skal du kort fortalt give dine kunder mulighed for at købe og sælge varer på handelsportalen, www.dubli.com. Hver handel dine kunder foretager vil afføde en bonus og vil på denne måde tilføre dig en fast passiv tilbagevendende indtægt. Men endnu bedre bliver det hvis dine kunder henviser nye kunder via vores kundeformidlingsprogram ind på DubLi. Fordi dette vil nemlig betyde for dig som Ambassadør at disse nye kunder også tæller som dine personlige kunder og dermed forøger din tilbagevendende passive indkomst hver gang de foretager et køb eller salg.

Fordele for dig som Ambassadør:Du skal IKKE sælge et produkt eller skabe et behov, der ikke findes i forvejen. Derimod giver du dine kunder store besparelser på produkter de allerede bruger i forvejen og giver sælger adgang til et ubegrænset marked.

Som Ambassadør kan du skabe indtægter til dig selv på 2 måder:
Ved kundeopbygning, hvor du henviser kunder eller leverandører til handelsportalen DubLi via din egen personlige markedsførings-webside på DubLi Network. Al handel der vedrører disse kunder vil generere bonus til dig, ikke kun én gang, men en for altid tilbagevendende indkomst.

Ved organisationsopbygning eller netværksbygning (Network marketing), hvor du som Ambassadør introducerer andre personer for forretningsmuligheden – og derved knytter en forretning til din egen forretning. Al handel i det derved opbyggede netværkshierarki vil også som ved dine personlige kunder generere en tilbagevendende indkomst til dig.

Som Ambassadør for DubLi Network kan du arbejde overalt i verden med din forretning, forretningen kender ingen grænser. For at gøre livet ekstra nemt for dig stiller DubLi Network dit eget personlige Back Office til rådighed. Her kan du følge alle dine kunders handel og hele din organisation med alle dens kunder og handler. Derved har du altid mulighed for at kunne tjekke om du modtager den rigtige bonus. Din optjente bonus vil automatisk blive overført til din egen personlige konto hver måned.



Jeg er selv Ambassadør og vil gerne give dig de samme muligheder, som jeg selv har fået.



Bonusplan genereltDubLi Network har to bonusplaner med hvert sit regelsæt og bonussystem.

For at komme i betragtning til vores bonusplaner skal man købe en licens. Der findes to forskellige licenser. En Ambassadørlicens og en Produktrepræsentantlicens.

De enkelte bonussystemer og licenser er forklaret nærmere nedenfor.

Hierarkisystem
Vores hierarkisystem udgør hele fundamentet til vores bonusplaner. Hierarkisystemet er opbygget på nøjagtig samme måde, som de stamtræer vi bruger til, at vise vores slægts udvikling igennem tiderne.

Alle Ambassadører og Produktrepræsentanter får tildelt et unikt og personligt ID nummer. ID numrene tildeles fortløbende ved tilmelding. Ved tildeling af ID nummer skelnes ikke imellem ambassadører og produktrepræsentanter. De tildeles ID numre fra samme nummerrækkefølge.

Alle Ambassadører og Produktrepræsentanter bliver ved tilmelding automatisk placeret i vores hierarkisystem efter samme regler, som en søn eller datter bliver placeret under sine forældre i et ”stamtræ”. Deres status er ”sign up”, indtil de betaler deres licens og bliver aktiveret til at være ”Ambassadør” eller ”Produktrepræsentant”.

En Ambassadør eller Produktrepræsentant kan ikke aktiveres, før hans sponsor er aktiveret.

Vi har en del titler for de enkelte personer i vores hierarkisystem. De individuelle titler bliver gennemgået under Bonusplan 1 (BP1). De mere generelle titler er som følgende:

Uplines: De personer der ligger i ens hierarkistruktur i lige linje opad.
Sponsor: Nærmeste upline lige ovenover en selv.
Frontlines: De personer som ligger i ens første linje lige nedenunder en selv.
Openline: Alle de personer der ligger nedenunder en selv, ned til man møder en person, der har samme eller højere titel end en selv.
Downlines: Alle de personer, der ligger nedenunder en selv, uendeligt ned i Hierarkisystemet.

Ved tilmelding skal alle nye Ambassadører og Produktrepræsentanter indtaste deres sponsors ID nummer. På den måde bliver de automatisk placeret i deres sponsors frontline. Sponsor er den person der henviser dem til Dubli Network. Der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange frontlines man kan tegne op. Hierarkisystemet er opbygget således, at det kan fortsætte i det uendelige, både i dybden og i bredden.

Ambassadør
En Ambassadør kan optjene bonus i begge bonussystemer. Det er Ambassadørens titel og størrelsen af kundernes/ sælgernes omsætning, der bestemmer hvor meget der tjenes. Alt efter titel kan Ambassadøren tjene bonus på hele sin downline uendeligt ned.

En Ambassadør kan ændre sin status til at være Produktrepræsentant. Dette vælges i forbindelse med det årlige fornyelsesabonnement.

Produktrepræsentant
En Produktrepræsentant bygger ikke en downline og optjener derfor kun bonus i bonusplan 2 (BP2) og kun på egne kunder og leverandører. En Produktrepræsentant kan opgradere sig selv til at være Ambassadør, ved at betale forskellen i licensprisen.

0 kommentarer: